top of page

Dióda Lézeres szőrtelenítés

- végleges  szőrtelenítés -

Elysion Pro

Mi az Elysion Pro?

Az Elysion Pro egy egy újgenerációs, nagy teljesítményű diódalézer, mely az orvostudomány legfrissebb fejlesztésein alapul.

A készülék lézeres impulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét – a melanint -, amelyek a szőrtüsző magas hőmérsékleten történő megsemmisülését okozzák a bőr károsítása nélkül,az év minden szakaszában Professzionális diódalézer lévén a hosszantartó szőrtelenítés garantált, szemben az ipl szőrtelenítés és a villanófényes szőrtelenítés módszerével, amelyek akár otthon is végezhetők.

Az Elysion Pro szőrtelenítő rendszer precíz és hatékony kezelést biztosít minden bőrtípuson és szőrtípuson, legyen szó sötét vagy világos szőrszálakról. A kezelések gyorsak és fájdalommentesek, minimális lehetséges kellemetlenséget okozva, így ideálisak mindennapi életvitelünkbe illesztésre.Az ElysionPro-t az EU-ban fejlesztették, FDA minősítéssel rendelkezik, hatása összehasonlíthatatlan a piacon lévő egyéb gépekkel.

Engedje meg, hogy az Elysion Pro segítségével Ön is átélhesse a szőrtelenítés új korszakát, és élvezze a simaságot és magabiztosságot minden nap! Várjuk szeretettel szalonunkban, hogy megtapasztalhassa a változást!

Elysionpro_gep_weboldal_edited.png
IMG_4202.JPG

Hogyan működik?

Az Elysion Pro szőrtelenítő, a diódalézer technológiáján alapul. A készülék lézeres impulzusokkal irányított pontossággal hatol be a bőrbe és támadja meg a szőrtüsző pigmentjét – a melanint -, amelyek a szőrtüsző magas hőmérsékleten történő megsemmisülését okozzák  a bőr károsítása nélkül.

unnamed-2-2.webp

Fájdalmas a kezelés?

Az elérhető legújabb technológiával a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes.A kiválasztott területet lehűtik a kezelés előtt, alatt és után a maximális kényelmi szint és a bőr védelme érdekében.

Milyen időközönként kell ismételni a kezelést?
Az első néhány kezelések általában gyakrabban, körülbelül 4-6 hetes időközönként történnek, majd ahogy a szőr növekedése lassul, a későbbi kezeléseket általában 4-8 hetes időközönként ismételjük meg, attól függően, hogy a vendég akkori szőrnövekedése szerint mi az optimális. A szakember által adott tanácsok alapján ajánlott időközöket érdemes betartani a legjobb eredmények elérése érdekében.

 

Milyen eredményre számíthatunk az első pár kezelés alkalmával?
Az első Elysion Pro kezelések után sokan tapasztalhatnak látványos változásokat a szőrnövekedésben, például lassuló növekedést és ritkulást. Azonban általában több kezelés szükséges ahhoz, hogy elérjük a teljes kívánt eredményt, és a hatás tartós legyen.

Fontos megérteni, hogy mindenki egyedi, és az eredmények egyéntől függően változhatnak, illetve testtájanként is eltérőek lehetnek.

 

 

Maradandó a kezelés eredménye?

Az Elysion Pro lézer által hatékonyan kezelt szőr NEM fog növekedni, más szóval az eredmények tartósak. Azonban olyan tényezők, mint a hormonális változások vagy a policisztás petefészkek új szőrnövekedést eredményezhetnek, ami folyamatos további kezelést igényelhet.

A lézeres szőrtelenítés végleges?

Egy időben, egy testrészen hozzávetőlegesen a szőrszálak 20-25%-a van növekedési fázisban. Ez az oka annak, hogy meg kell ismételni a kezelést annak ellenére, hogy az adott időpontban elérhető szőrtüszőket végleg elpusztítjuk már egy kezelés alkalmával.

A tartós szőrtelenség elérésének feltétele, hogy a vendég a szabályokat betartva, az egészségügyi problémáit felfedve, a szakember instrukcióit megfogadva folytatja végig a kezeléseket.

Fontos megérteni, hogy a szőrtelenítő kezelések általában nem tekinthetők véglegesnek, mivel a testünk idővel új szőrszálakat képes termelni. Azonban az Elysion Pro kezelések általában tartósabb eredményeket nyújtanak, mint a hagyományos szőrtelenítési módszerek, mint például a borotválkozás vagy a gyantázás vagy akár az IPL.

.

Évente javasolt egy ismétlő kezelés, hiszen a szőr növekedése testünk védelmi funkciója, melyet a szervezet próbál regenerálni, mely egyénfüggő, hogy kinek milyen gyors, a legtöbb esetben ez csak területenként pár kallódó szőke pihét jelent.

A kezelés 95%-ban végleges eredményt ad!

IMG_4193.JPG

Szőke szőrnél is hatásos az elysion Pro?
Az Elysion Pro diódalézer technológiája,  a lézerfény a szőrszálak melaninjába hatol, ami sötét szőrszálak esetén magasabb. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a szőke szőrszálak kezelése nem lehetséges az Elysion Pro-val.

Bár a szőke szőrszálak kezelése kihívást jelenthet, mivel a melanin szintje alacsonyabb, és kevésbé vonzza a lézerfényt, az Elysion Pro diódalézer technológiája lehetővé teszi a hatékony kezelést a világosabb szőrszálak esetén is. Az Elysion Pro készülék speciális beállításokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kezelések alkalmazkodását a világosabb szőrszálakhoz.

Bár a szőke szőrszálak esetében általában több kezelésre lehet szükség a kívánt eredmény eléréséhez, az Elysion Pro hatékony lehet a szőke szőrszálak tartós eltávolításában is. Fontos azonban megbeszélni az egyéni elvárásokat és a lehetséges eredményeket a szakemberrel, hogy reális elvárásokkal rendelkezzünk a kezelésekkel kapcsolatban.

Hány alkalom szükséges?

Kezdetben 6 kezelésre van szükség, akár 40% -os csökkentéssel is, csupán egy munkamenet után. Ezután felmérhetjük, hogy szükség van-e további kezelésre. Ez az egyénenként eltérő lehet, és összefügg a szőr vastagságával, színével, bőrtípusával és a kezelt területtel.

Miért ez a módszer a legjobb választás a szőr eltávolítására?

A lézer a lézerfény impulzusainak kibocsátásával működik. Ezek tartósan károsítják a szőrtüszőt és annak gyökerét. Ennek eredményeként a hatások hosszútávúak. 

bottom of page