top of page

Szempilla Építés

- szálankénti szempilla hosszabbítás -

A szálankénti szempilla hosszabbítás egy olyan technológia, amely sűrűbb, hosszabb, természetes hatású szempillákat eredményez, ezáltal csábítóbbá varázsolja a tekintetet. Itt nem soros vagy tincses műszempilláról van szó, hanem különálló, a saját szempillánkhoz tökéletesen illeszkedő szintetikus szálakról, amelyeket egy speciálisan kifejlesztett ragasztóval rögzítünk a vendég saját szempillájához, ez a ragasztó száradás után is kissé rugalmas marad, és egyáltalán nem károsítja a vendég természetes szempilláit. A műszempillák a bőrrel nem érintkeznek, ezáltal az eljárás nem okoz allergiát, illetve a bőr természetes zsírosodása sem oldja a ragasztót. A felragasztott pillák nem potyognak le, csupán a pillák természetes cserélődésével hullanak ki. Ezek a pille könnyű szempillaszálak közvetlenül a vendég saját szempilláira kerülnek felhelyezésre egy meghatározott sorrendet követve, elkerülvén így a szomszédos szempillák összeragadását.

A szálas műszempillákat többféleképpen nevezik: tartós szempillaépítés- vagy hosszabbítás, szálankénti műszempilla, 3D (régi nevén) vagy klasszikus 1D műszempilla.

Az utóbbi időben a legújabb technika elterjedésével már a 2D, 3D, 4D, 5D, 6D elnevezéssel is gyakran találkozhatunk, ami a volume technikának felel meg. Sőt, a mega volume technika is teret nyert, hiszen már akár 12D szempillát is kérhetnek a vendégek.

Mit is jelentenek a D-k?
 • 1D (Klasszikus) Szempilla 
Régi nevén 3D szempilla, egy szempillára egyetlenegy szál műszempilla kerül 
 • 2D (duplázott) Szempilla
Speciálisan könnyített pillák használatával egy természetes pillára két műszempilla kerül, így dúsabb hatás érhető el a saját szempilla roncsolódása nélkül.
 • 3D (Volume) Szempilla
Egy saját szempilla szálra, 3 könnyített műpillát applikálunk.
 • 4-5-6D (Russian Volume) Szempilla
Speciális csipeszt és technikát alkalmazva 4-5 vagy akár több lehelletvékony műszempillát heylezünk fel egy-egy saját szálra, mellyel rendkívül drámai hatást érhetünk el.
Szempilla építés

FONTOS TUDNIVALÓK!

 1. Töltésre illetve építésre is célszerű smink nélkül érkezned, így több időnk marad az applikációra

 2. Amennyiben a felhelyezés során bármilyen kellemetlenséget érzel, kérlek azonnal jelezd felém

 3. A jó munkához idő kell, mikor időpontot egyeztetünk kérlek vedd figyelembe, hogy valószínűleg szükségem lesz a megbeszélt időtartamra ahhoz, hogy szép és igényes munkát végezzek 

 4. Applikáció után 12-24 óráig nem érheti víz/gőz

 5. A végleges száradási idő letelte után, nyugodtan lehet strandolni, úszni, szaunázni, viszont tudni kell, hogy rövidítheti az épített szempillák tartósságát

 6. Olajos alapú smink-, sminklemosó és zsíros krém használata TILOS! (olaj a ragasztó oldószere!!) 

 7. Ne dauerold vagy göndörítsd a szempilláidat sem applikáció előtt, sem utána!

 8. Szempillaspirál használata kerülendő (kivéve a kifejezetten erre alkalmazható max2)

 9. Ne dörzsöld a szemeidet és ne tépkedd a pilláidat, mindig óvatosan töröld szárazra, majd ha szükséges használd a szempillafésűt 

A szempillák tartóssága:

Egy átlagos embernek 90-120 szál természetes szempillája van per szem., minden egyes szem veszít 2-5pillát egy nap - tehát átlagosan 3 szempillát naponta.

1 hét alatt 21 szál

2hét alatt 42 szál

3hét alatt 63 szál hullik el

*A szempillák szépségének és tartósságának megőrzéséhez 3-4 hetente töltés szükséges!

bottom of page