top of page

Szempilla Lifting

- tartós szempilla göndörítés -

Mit jelent a szempilla lifting?

A természetes szempilla hangsúlyozásának egyik legnépszerűbb módja a szempilla lifting. Ez az eljárás a szempilla tőtől emeli meg és ívesen vezeti felfelé, ezzel optikailag dúsítva és hosszabbítva azt.

Mennyi ideig marad tartós a szempilla lifting?

A szempilla lifting látványos és egészséges pillákat biztosít 6-8 hétig, melyek bármilyen szempillaspirállal tovább hangsúlyozhatók. A lifting hatását nem befolyásolja, ha olajos lemosókat, vagy krémeket használunk.

Kinek ajánlott a szempilla lifting?

A szempilla lifting mindenkinek ajánlott, aki hangsúlyosabb pillákat szeretne műszempilla használata nélkül. Nagyon látványos hatás érhetünk el egyenes szempillákon, melyek szinte nem létezőnek tűnnek természetes állapotukban, azonban a liftingnek köszönhető ív kiemeli őket. Azoknak is jó választás ez a kezelés, akinek a szemhéj megereszkedett bőre miatt nem látványosak a pilláik.

Mennyi időt vesz igénybe a szempilla lifting?

A kezelés időtartama körülbelül 30 perc.

Mire kell vigyázni a szempilla lifting után?

Néhány alapvető szabályt érdemes betartani az első 24 órában azért, hogy a kezelés hatása minél tartósabb legyen: ne érje víz vagy gőz a pillákat, vagyis kerüljük a szauna használatát, ne használjunk szempillaspirált, ne használjunk krémeket a szem környékén.

A kezelés után érdemes otthon is alkalmazni utóápoló szérumot.

Nem károsítja a szempillákat a lifting?

Nem károsítja a szempillákat, amennyiben minőségi anyagokkal, a hatóidőket pontosan betartva végzik a kezelést. Azonban, mint bármilyen bőrrel érintkező anyag esetében, a szempilla lifting során is felléphet allergia, irritáció. Amennyiben bármilyen irritáció lép fel, hideg vizet borogatást kell helyezni a területre és értesíteni kell a háziorvost. 

Mi történik ha víz éri a pillákat a lifting után?

A kezelést követő első 24-48 órában kerülni kell, hogy a frissen kezelt szempilla vízzel érintkezzen, mert az gyengítheti az alkalmazott anyagok hatékonyságát. Azonban, ha letelt ez az idő, már bátran úszhatunk, vagy szaunázhatunk, mert az eredmény vízálló.

szempilla Lifting / Szempilla göndörítés / Szempilla Dauer

Előtte 

szempilla Lifting / Szempilla göndörítés / Szempilla Dauer

Utána

bottom of page