Mit jelent a szempilla lifting?

A természetes szempilla hangsúlyozásának egyik legnépszerűbb módja a szempilla lifting. Ez az eljárás a szempilla tőtől emeli meg és ívesen vezeti felfelé, ezzel optikailag dúsítva és hosszabbítva azt.

Mennyi ideig marad tartós a szempilla lifting?

A szempilla lifting látványos és egészséges pillákat biztosít 6-8 hétig, melyek bármilyen szempillaspirállal tovább hangsúlyozhatók. A lifting hatását nem befolyásolja, ha olajos lemosókat, vagy krémeket használunk.

Kinek ajánlott a szempilla lifting?

A szempilla lifting mindenkinek ajánlott, aki hangsúlyosabb pillákat szeretne műszempilla használata nélkül. Nagyon látványos hatás érhetünk el egyenes szempillákon, melyek szinte nem létezőnek tűnnek természetes állapotukban, azonban a liftingnek köszönhető ív kiemeli őket. Azoknak is jó választás ez a kezelés, akinek a szemhéj megereszkedett bőre miatt nem látványosak a pilláik.

Mennyi időt vesz igénybe a szempilla lifting?

A kezelés időtartama körülbelül 30 perc.

Mire kell vigyázni a szempilla lifting után?

Néhány alapvető szabályt érdemes betartani az első 24 órában azért, hogy a kezelés hatása minél tartósabb legyen: ne érje víz vagy gőz a pillákat, vagyis kerüljük a szauna használatát, ne használjunk szempillaspirált, ne használjunk krémeket a szem környékén.

A kezelés után érdemes otthon is alkalmazni utóápoló szérumot.

Nem károsítja a szempillákat a lifting?

Nem károsítja a szempillákat, amennyiben minőségi anyagokkal, a hatóidőket pontosan betartva végzik a kezelést. Azonban, mint bármilyen bőrrel érintkező anyag esetében, a szempilla lifting során is felléphet allergia, irritáció. Amennyiben bármilyen irritáció lép fel, hideg vizet borogatást kell helyezni a területre és értesíteni kell a háziorvost. 

Mi történik ha víz éri a pillákat a lifting után?

A kezelést követő első 24-48 órában kerülni kell, hogy a frissen kezelt szempilla vízzel érintkezzen, mert az gyengítheti az alkalmazott anyagok hatékonyságát. Azonban, ha letelt ez az idő, már bátran úszhatunk, vagy szaunázhatunk, mert az eredmény vízálló.

SZEMPILLA LIFTING

Kapcsolat

Park Hair Szalon

Budapest, Victor Hugo u. 32, 1132

 Tel: +36 20 573 0018

E-mail: erczhegyi.georgina@gmail.com

https://www.instagram.com/beautynookbudapest/?hl=hu